Litt om meg

Født på 8 juli 1975 i Barranquilla (Colombia). Det arver fra sine foreldre elsker deres musikk. Hennes mor, Francismir Piraquibis Belmont (hvile i fred) var en kvinne svært gjerne mye han likte å synge. Hans far, Jose cuello Avendaño, en stor elsker av klassisk musikk, han trådte kjærlighet av det.

Det var ikke før 1991 som kommer inn i hjertet av Marinilla seminaret (Antioquia) den får fra brødrene den første tanken om musikkteori, gitar og fløyte peak. Fra den tid minnes med glede brødrene Agustin Navarro, Miguel og Jorge Escaff.

I 1994 trer den Conservatory av hans hjemby, der han fortsetter sin piano studier, kor, musikkteori og mottar den første læreren synge med Mercedes Guevara. I 1996 flyttet han til byen Medellin, Meld deg på konservatoriet ved University of Antioquia. Derfor har jeg gode minner og store bevarer venner, som Haydeé Marin Alvarez.

Fortsatt henne synge studier under ledelse av professor Danahila Hristova, og får sin første komposisjon leksjoner med professor Dario Rojas.

På dette tidspunktet komponert sin første brikke, "Nana" for mezzo-sopran og cello, som arbeider dedikert til sin venn Maria Cristina Brown. Han var en del av koret ved University Hospital Saint Vincent de Paul, som igjen coral etterlater høyt venner, for å emigrere til Spania.

I dag Adrian full trening etter sin sang studier ved Conservatory of Music profesjonell Zaragoza, hvor han har fullkommen hånd Jose Luis Pena baser i harmoni, og Eliberto Sanchez Repertory og stil, har studert under tilsyn stemme de sopran Beatriz Gimeno. Ta hans sang under guardianship av innholdet Julian Molina Mur. Høyere utdanning Management kor, med læreren Nuria Fernandez.

I feltet for medlemskap har noen fungerer premiered av kor of the city of Zaragoza, som mottar bestillinger fra musikalske komposisjoner og arrangementer. I dag koraller leder Left Bank, North Station og Coral Ebro, har tatt over fra 2006-2007 studieår, for regi koret hellige Maria del Pilar.

I desember 2006 ser lyset sin bok "The Christmas in Aragon", en rekke komposisjoner for kor på tradisjonelle julen temaene i de tre provinsene aragonesiske. Han har også publisert en på praksisen med musikk dictates "dicta å gjøre hjemme" og har på sin pult en metode for musikknotasjon, "A hundred tunes for Solf", som vises kort tid.
Om å bli publisert, også, "Aragon populære" harmonisations koraller på tradisjonelle melodier av Aragon. Og en annen, egne komposisjoner på religiøse emner, "Music for religiøse Chorus".

Mange og varierte er hans komposisjoner, som dekker mange forskjellige stiler og former, fra klassisk til mer moderne, alltid på jakt etter inspirasjon til å forene og kvalitet.

For øyeblikket, i tillegg til arbeidet beskrevet ovenfor, arbeider med et prosjekt som Mima med særlig hengivenhet: A Zarzuela heroin på områder av Saragossa, "Agustina av Aragon. Både arbeider på et musikalsk prosjekt om emnet av muntlig tradisjon av darocense "Morice glad."

Samtidig musicalized poesi er en poet av opprinnelse aragonesiske, Pedrola, spesielt etter som dikt føler spesiell forkjærlighet.

Videre har han arbeidet med tematiske musikere om Rosalia de Castro vil se lyset snart, utgitt av foreningen av samme navn, basert på Vigo.

I tillegg til de vanlige studiene, både i det profesjonelle Conservatory of Music i Zaragoza, som i Conservatory of Aragon, har gjort spesialisering kurs, både ledelse og kor synge, blant som kan fremheve eller undervist av Carlos Chausson sopran Ana Maria Sanchez, med hvem han forener også en elskede venn.
Nylig har blitt tildelt en bevilgning for å utvide og avgrense henne synge studier, utført av et privat organ, celler Gangen i den tyske byen Köln.

Resultatet av dette preparatet er det gode arbeidet som lærer i vokal-teknikk, noe som har ført til Federation Aragonesa Choir, med hvem han har alltid jobbet så altruistic, for å betro ansvaret for området opplæring og teknisk Vokal.

Det utfyller sin aktivitet i musikk verden å gi forelesninger på tide emner hvor det kreves. Og så godt koraller som ikke glemmer sine prinsipper, samarbeid med sin stemme nøye med kor Philophonia.

   

 

 

)^ʓR G'/8ɓN"b?7!Op18UN$ҩ'NzaA*^ݻ+>W~ +;R8'?J00 +)2 ^v0  *H 0S1 0 UUS10U VeriSign, Inc.1+0)U"VeriSign Time Stamping Services CA0 031204000000Z 081203235959Z0W1 0 UUS10U VeriSign, Inc.1/0-U&VeriSign Time Stamping Services Signer0"0  *H 0 P(HhzDfu]~ĸc&=C|8%Usu'iN \ *UV!a3kݣ7e S\|f5_EvNS \0"7LB U?R,z򢪍5]j=k㿖`@DQn*(P{J 0kX@( ~|vqiOG05!b<+َ*{\{❥o<00(Wdn+U#ԐSJU> 0  *H 0_1 0 UUS10U VeriSign, Inc.1705U .Class 3 Public Primary Certification Authority0 040716000000Z 090715235959Z01 0 UUS10U VeriSign, Inc.10U VeriSign Trust Network1;09U 2Terms of use at https://www.verisign.com/rpa (c)041.0,U%VeriSign Class 3 Code Signing 2004 CA0"0  *H 0 ~7O8