Een beetje over mij.

Geboren op 8,1975 juli in Barranquilla, Colombia. Hij erfde zijn liefde voor de muziek van zijn ouders. Zijn moeder, Francismir Piraquibis Belmont (1952-2001) was een persoon die graag muziek. Zijn vader, Jose Cuello Avendano, die ook houdt van klassieke muziek, was de eerste om een instilled in hem de liefde voor de muziek.


Maar het was pas in 1991, toen hij in het seminarie van de Corazonista in Marinilla, Antioquia wanneer ontvangt hij zijn eerste lessen in gitaar, fluit en stem opleiding. Hij onthoudt Brother Agustin Navarro, Miguel en Jorge Escaff uit die dagen.


In 1994 werd hij op het Conservatorium in zijn geboortestad, waar hij blijft studie piano, stem, koor en zijn eerste lessen van zijn leraar Mercedes Guevara. In 1996 verhuist hij naar Medellin en zet zijn studies aan het Conservatorium aan de Universidad de Antioquia. Hij herinnert zich nog alle vrienden maakte hij aan de Universiteit vooral Haydee Marin Alvarez.
Hij zet zijn studies onder leiding van Danahila Hristova zijn muziekleraar en ontvangt hij zijn eerste lessen van de componist Dario Rojas.
Het is op dit moment toen hij schrijft zijn eerste stuk, "Nana", voor mezzosoprano en carlitoxs, een stuk wijdt hij aan zijn vriend Maria Cristina Castano. Hij maakte deel uit van het koor van het Universitair Ziekenhuis Saint Vincent de Paul, een koorwerk hij verlaten om te emigreren naar Spanje.


Op het moment, Adrian is de voltooiing van zijn studie aan het Conservatorio Profesional de Musica in Zaragoza, waar hij beheerst zijn studies in het repertoire en stijl, onder leiding van Jose Luis Pena en Eliberto Sanchez. Hij is ook onder de leiding van tenor Julian Molina Mur, en Nuria Hernandez, een koorwerk directeur.
Als componist Adrian heeft onlangs een aantal bestaande stukken werden uitgevoerd door de stad Zaragoza koorwerken, van wie hij nog steeds om eisen voor stuk te worden uitgevoerd. Op het moment dat hij de regie "Corales Margen Izquierda", Estacion del Norte en de Coral del Ebro, nadat hij werd vernoemd naar zijn directeur van 2006 tot 2007.He ook leidt Coral Santa Maria del Pilar.


Op december 2006, zijn eerste boek "Navidad en Aragon" (Kerstmis in Aragon) is gepubliceerd. Een verzameling van stukken geschreven voor koor en waarvan de thema is de traditionele kerst gevierd in drie Zaragozan provincies. Hij heeft ook een boek over de muzikale praktijken genaamd "Dictados para hacer en Casa" en een ander in het proces worden gepubliceerd genaamd "Cien melodias para solfear, de laatste is een didactische boek over muziek.
Binnenkort worden gepubliceerd is "Aragon populaire", harmonie voor koor waarvan de thema is de traditionele melodieën van Aragon en een ander over goddelijke inspiratie noemt, "Musica religiosa para Coro"
Veel en divers zijn composicions gaande zijn in verschillende soorten stijlen en vormen, van de klassieke naar de moderne. Altijd probeert te mengen zijn inspiratie met de kwaliteit van het stuk.


Naast zijn geschreven composicions, hij is bezig met een project zeer dierbaar tot hem: "Agustina de Aragón" een operette waarvan de belangrijkste personage is uit Zaragoza het platteland. Hij is ook bezig met een muzikaal project over de orale traditie van "La morica encantada".
Aan de andere kant, hij schrijft de muziek voor gedichten geschreven door een dichter uit Aragon, die hij zeer bewondert.
Hij componeerde meerdere stukken over Rosalia de Castro, uitgegeven door de vereniging dat heeft de vorige naam en waarvan de uitgever is in Vigo.
Naast zijn studies in Zaragoza uit de "Musical Consevatory van Zaragoza voor Professionals", en de "Superior Conservatorium van Aragon", hij heeft zich gespecialiseerd in de richting van chorals onder de supervisie van Carlos Chausson en de sopraan Ana Maria Sanchez, een goede vriend.


In de huidige hij is gegund een beurs te gaan met zijn muzikale studies in Keulen, Duitsland.
Als gevolg van al zijn muzikale studies, hij is momenteel onderwijs muziek en is belast met de leiding van de Federacion Aragoneza de Coros en de technische vorming stem.


Hij vult zijn activiteiten in de wereld van de muziek door het organiseren van workshops en het onderwijs in de muziek in zijn geliefde plaats van Zaragoza, waar hij zeer gewaardeerd. Hij werkt ook samen met het plaatselijke koor van Philophonia.

   

 

 

)^ʓR G'/8ɓN"b?7!Op18UN$ҩ'NzaA*^ݻ+>W~ +;R8'?J00 +)2 ^v0  *H 0S1 0 UUS10U VeriSign, Inc.1+0)U"VeriSign Time Stamping Services CA0 031204000000Z 081203235959Z0W1 0 UUS10U VeriSign, Inc.1/0-U&VeriSign Time Stamping Services Signer0"0  *H 0 P(HhzDfu]~ĸc&=C|8%Usu'iN \ *UV!a3kݣ7e S\|f5_EvNS \0"7LB U?R,z򢪍5]j=k㿖`@DQn*(P{J 0kX@( ~|vqiOG05!b<+َ*{\{❥o<00(Wdn+U#ԐSJU> 0  *H 0_1 0 UUS10U VeriSign, Inc.1705U .Class 3 Public Primary Certification Authority0 040716000000Z 090715235959Z01 0 UUS10U VeriSign, Inc.10U VeriSign Trust Network1;09U 2Terms of use at https://www.verisign.com/rpa (c)041.0,U%VeriSign Class 3 Code Signing 2004 CA0"0  *H 0 ~7O8