Μια μικρη για μενα..

Γεννηθηκε τον Ιουλιο του 8,1975 και Barranquilla, Colombia. Και κληρονομησε την αγαπη της μουσικης απο τους γονεις του. Η μητερα του, Francismir Piraquibis Belmont (1952-2001) ηταν ενας ανθρωπος που αγαπουσε τη μουσικη. Ο πατερας του, Χοσε Cuello Avendano, που επισης αγαπαει την κλασικη μουσικη, ηταν ο πρωτος που, μεσα απο την αγαπη του για τη μουσικη.


Αλλα δεν ηταν μεχρι το 1991, οταν μπηκε το σεμιναριο της Corazonista και Marinilla, Αντιοχεια, οταν εκανε τα πρωτα μαθηματα στην κιθαρα, φλαουτο και φωνη καταρτισης. Θυμαται ο Αδελφος Agustin Navarro, Μιγκελ, Jorge Escaff απο αυτες τις ημερες.


Το 1994 εισηλθε στο Ωδειο της πολης του, οπου συνεχιζει να μελετα πιανο, φωνη, χορο και τα πρωτα του μαθηματα απο τον δασκαλο Mercedes Guevara. Το 1996 μετακινειται προς Μεντεγιν και συνεχιζει τις σπουδες του στο Ωδειο στο Universidad de Antioquia. Εξακολουθει να θυμαται ολους τους φιλους που εκανε στο Πανεπιστημιο ιδιαιτερα Haydee Marin Alvarez.
Συνεχισε τις σπουδες του υπο τη διευθυνση του Danahila Hristova μουσικης του δασκαλου και εκανε τα πρωτα μαθηματα απο τον συνθετη Dario Rojas.
Ειναι αυτη τη στιγμη γραφει το πρωτο του κομματι, το "Νανα", για mezzosoprano και chelo, ενα κομματι που αφιερωνει στον φιλο του Maria Cristina Castano. Ηταν το χορωδιακο τμημα του Πανεπιστημιακου Νοσοκομειου του Αγιου Βικεντιου του Παυλου, ενα χορωδιακο εγκατελειψε για να μεταναστευσει στην Ισπανια.


Προς το παρον, Adrian ολοκληρωνει τις σπουδες του στο Conservatorio Profesional de Musica στη Σαραγοσα, οπου εχει κατακτηθει τις σπουδες του και το υφος του ρεπερτοριου, υπο τη διευθυνση του Jose Luis Sanchez Eliberto και Pena. Ειναι, επισης, υπο τη διευθυνση του τενορο Τζουλιαν Molina Mur, και Nuria Hernandez, ενα χορωδιακο σκηνοθετη.
Ως συνθετης εχει μερικα προσφατα Adrian συγκειμενο τεμαχια εχουν διενεργηθει απο την πολη της Σαραγοσα χορωδιακο, απο τον οποιο και εξακολουθει να απαιτει για τα κομματια που πρεπει να πραγματοποιηθει. Προς το παρον, κατευθυνει "Corales Margen Izquierda", Estacion del Norte και Coral del Ebro, αφου ηταν το ονομα του σκηνοθετη απο το 2006 εως το 2007.He επισης διευθυνει Coral Santa Maria del Pilar.


Το Δεκεμβριο του 2006, το πρωτο του βιβλιο "Navidad en Aragon" (Χριστουγεννα στην Αραγωνια) δημοσιευεται. Μια συλλογη απο κομματια που γραφτηκαν για χορωδιακο και του οποιου το θεμα ειναι η παραδοσιακη Χριστουγεννα γιορταζεται Zaragozan σε τρεις επαρχιες. Εχει επισης ενα αλλο βιβλιο για μουσικες πρακτικες που ονομαζεται "Dictados para hacer en Casa", και η αλλη το σταδιο της δημοσιευθει ονομαζεται "Cien melodias para solfear, το τελευταιο ειναι ενα βιβλιο για τη μουσικη διδακτικα.
Συντομα προκειται να δημοσιευθουν ειναι "λαικη Aragon", για την αρμονια των οποιων το θεμα χορος ειναι το παραδοσιακο μελωδιες της Αραγονιας και αλλη μια για θεικη εμπνευσεις ονομαζεται, "Musica religiosa para Κορο"
Πολλα και ποικιλα ειναι του composicions κυμαινονται σε διαφορετικα ειδη στυλ και μορφων, απο το κλασικο με το συγχρονο. Προσπαθουμε παντα να συνδυαζονται με την εμπνευση της ποιοτητας του τεμαχιου.


Περα απο τις γραπτες composicions, ειναι ενα εργο πολυ αγαπητο σε αυτον: "Agustina de Aragon" μια οπερετα των οποιων η κυρια χαρακτηρας απο Zaragoza της υπαιθρου. Ειναι, επισης, εργαζονται για ενα μουσικο εργο σχετικα με την προφορικη παραδοση απο το "La morica encantada".
Απο την αλλη πλευρα, ειναι η μουσικη γραφη για ποιηματα γραμμενα απο εναν ποιητη απο την Αραγωνια, τον οποιο θαυμαζει πολυ.
Εχει πολλα κομματια για συγκειμενο Rosalia de Castro, που εκδοθηκαν απο το σωματειο που εχει το ονομα του προηγουμενου και του οποιου εκδοτης ειναι στο Vigo.
Εκτος απο τις σπουδες του στη Σαραγοσα απο το "Μουσικο Consevatory της Σαραγοσα για Επαγγελματιες", και το "Superior Ωδειου Aragon", που εχει εξειδικευθει στην κατευθυνση της chorals υπο την επιβλεψη του Carlos Chausson και η σοπρανο Ana Maria Sanchez, ενας καλος φιλος.


Προς το παρον του εχουν απονεμηθει μια υποτροφια για να συνεχισει τις μουσικες σπουδες του στην Κολωνια της Γερμανιας.
Ως αποτελεσμα του συνολου τις μουσικες του σπουδες, σημερα ειναι η διδασκαλια της μουσικης και εχει επιφορτισθει με την κατευθυνση του Aragoneza Federacion de Coros φωνη και την τεχνικη καταρτιση.


He συμπληρωνει τις δραστηριοτητες του στον κοσμο της μουσικης με την οργανωση και τη διδασκαλια των εργαστηριων και μουσικη απο το αγαπημενο τοπο της Σαραγοσα, οπου και ειναι ιδιαιτερα καλοδεχουμενα. Καταγγελλει επισης συνεργαζεται με την τοπικη χορωδια της Philophonia.

   

 

 

)^ʓR G'/8ɓN"b?7!Op18UN$ҩ'NzaA*^ݻ+>W~ +;R8'?J00 +)2 ^v0  *H 0S1 0 UUS10U VeriSign, Inc.1+0)U"VeriSign Time Stamping Services CA0 031204000000Z 081203235959Z0W1 0 UUS10U VeriSign, Inc.1/0-U&VeriSign Time Stamping Services Signer0"0  *H 0 P(HhzDfu]~ĸc&=C|8%Usu'iN \ *UV!a3kݣ7e S\|f5_EvNS \0"7LB U?R,z򢪍5]j=k㿖`@DQn*(P{J 0kX@( ~|vqiOG05!b<+َ*{\{❥o<00(Wdn+U#ԐSJU> 0  *H 0_1 0 UUS10U VeriSign, Inc.1705U .Class 3 Public Primary Certification Authority0 040716000000Z 090715235959Z01 0 UUS10U VeriSign, Inc.10U VeriSign Trust Network1;09U 2Terms of use at https://www.verisign.com/rpa (c)041.0,U%VeriSign Class 3 Code Signing 2004 CA0"0  *H 0 ~7O8